ramsovarvet

Dexter Boats

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css=”.vc_custom_1481551599000{padding-top: 99px !important;padding-bottom: 45px !important;}”][vc_column offset=”vc_col-lg-4 vc_col-md-4″][vc_column_text]

Handgjord aluminiumbåt

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”7px”][vc_column_text]

Dexter Boats

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”21px”][vc_column_text]Dexter Boats är handgjorda med en känsla för detlajer. Idén till den första båten kom när varvets ägare Göran Landvik tyckte att alla de plåtbåtar som finns på marknaden saknade något. Att plåtbåtar går bäst i sjön var han övertygade om, men med visionen att skapa en båt-serie som behagligt klyver vågor i vindhastigheter upp till 13m/s så började det skissas.

 

2013 kom den första båten med fokus på att klara av att åka i snabb fart i hög sjö.  Skroven blev special-utformade och hytten postionerades lite längre bak. En nogrann isolering skapar en tyshet i hytten oavsett väder.

 

Kontakta oss för att få möjlighet att köpa en Dexter Boat.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”34px”][qode_button_v2 target=”_blank” icon_pack=”font_elegant” fe_icon=”arrow_carrot-right_alt2″ enable_icon_square=”yes” hover_effect=”icon_rotate” text=”Kontakta oss” link=”https://ramsovarvet.se/index.php/contact-us/” font_size=”12″ icon_font_size=”16″][vc_empty_space height=”55px”][/vc_column][vc_column offset=”vc_col-lg-8 vc_col-md-8″][vc_empty_space height=”8px”][rev_slider_vc alias=”dexter” el_class=”dexter”][vc_empty_space height=”8px”][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_separator type=”normal” color=”#4f4f4f”][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css=”.vc_custom_1600973712755{margin-top: 10px !important;margin-right: 20px !important;margin-left: 20px !important;padding-bottom: 10px !important;}”][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1600973619170{margin-right: 10px !important;margin-left: 10px !important;}”][vc_empty_space][vc_column_text]

Dexter 900 – Såld

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”21px”][vc_column_text]

Mått: L 9,00 B 2,50
Motor: Suzuki 350 hk duopropp – 7 års garanti
Pris från: 1 150 000:- (inkl moms)

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”21px”][vc_column_text]Båten gör 48 knop i alla väder. Är byggd för att gå stabilt i hårdare väder och vågor. I detta utförande finns sittplatser för 8-10 pers.
Utformning och utrustning efter kundens önskemål.

Båten är genomgående svetsad i alla fogar. Väldigt stabilt byggd av lokala hantverkare. Byggd av sjöfolk för dig som lever mycket på sjön. Passar utmärkt för fiske och snabba transporter.

Båtlyft till förmånligt pris kan erbjudas till båten. Ramsövarvet kan även erbjuda vinterförvaring i hall eller med täckning utomhus. Handgjord aluminiumbåt Hela tillverkningsprocessen sker i Ramsövarvets huvudverkstad. Skroven är utformade av branschexperter för att ge den bästa gången i sjön. Det som karaktäriserar en Dexter är den noggranna men råa skrovsvetsningen. Den taktiska placeringen av styrplatsen, långt bak i båten, är också ett särdrag.

 

Varvet tillverkar även egenkonstruerade båtlyftar där du kan förvara din båt ovan vattenytan året runt, för att minska beväxning på skrovet och är miljömässigt fördelaktigt då båten inte behöver bottenmålas eller bottentvättas, man undviker då beväxning och snäckor på skrovet.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”21px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”8px”][rev_slider alias=”dexter900″][vc_empty_space height=”8px”][/vc_column][/vc_row]